Energiezuinig
Met het gebruik van LED verlichting bespaart u tot wel 65%  op uw energiekosten ten opzichte van TL- en spaarlampen. Gevolg: een beduidend lagere energienota. Ondernemingen kunnen gebruik maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling. Een regeling van de Nederlandse overheid om energieverbruik te beperken. Lees meer over de EIA regeling.

Extreem lange brandduur
Onze LED lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar gaan ook nog eens extreem lang mee. Wel veertig keer langer dan een gloeilamp!


Onderhoudsvrij

LED lampen zijn schokbestendig en onbreekbaar. Daarnaast zijn ze bestand tegen grote temperatuurswisselingen.


Betere lichtkwaliteit

Trillend licht komt bij een LED lamp gewoonweg niet voor. Dit maakt deze verlichting uitermate geschikt voor kantoren, winkels of de openbare ruimte. Een LED lamp geeft ook geen UV en infraroodstraling af.

Brandveilig
Onze verlichting geeft geen warmte af en is daardoor brandveilig. Daarnaast vormt deze verlichting geen gevaar voor handen van kinderen of volwassenen.


Milieuvriendelijk

Omdat ze langer mee gaan, zijn ze beter voor het milieu. Bovendien wordt LED verlichting in tegenstelling tot spaarlampen milieuvriendelijk geproduceerd. Men gebruikt hiervoor geen kwik.


Betaalbaar

LED verlichting is wat duurder in aanschaf, maar verdient zich ruimschoots terug. In twee jaar is uw lamp terugverdiend en dan gaat hij nog wel 35 jaar mee!

De voordelen van LED

LED verlichting is de verlichting van nu. De toepassingen worden steeds talrijker en handiger. LED verlichting werkt totaal anders dan andere lichtbronnen en biedt u grote voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen. LED is kostenbesparend, duurzaam en geeft een betere lichtkwaliteit voor een fijne werk- en leefomgeving.

Download brochures
Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel