Hogere verkoopcijfers
Een verlichting kiezen die leidt tot meer verkoop, het klinkt aantrekkelijk. Toch is verlichting wel degelijk van invloed. Denk aan de verlichting waarmee u de etalage onder de aandacht brengt, of uw vitrines. Maar ook de basisverlichting van uw winkel is belangrijk. Hoe langer uw klant in de winkel blijft, hoe meer hij koopt.

Een flinke kostenbesparing
LED verlichting bespaart tot wel 65% op de kosten van uw energierekening! En omdat ze wel zes to acht keer langer mee gaan, hoeft u ze minder vaak te vervangen. Zo bespaart u tijd én geld. Dit is vooral fijn voor uw buitenverlichting die dag en nacht brandt. Vaak moet u deze lampen jaarlijks vervangen. Deze tijdrovende en dure klus is met onze LED verlichting verleden tijd.

Onze LED lampen geven minder warmte af. Zet de airco dus gerust wat lager. Zo bespaart u energie en verhoogt u het comfort voor uw klant en medewerker.


Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.
Fiscaal voordeel
Kent u de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling? Met deze regeling stimuleert de overheid maatregelen die u neemt voor een lager energieverbruik. Lees meer over de EIA-regeling.

Voordelen van de juiste LED verlichting in uw winkel
  • Unieke ambiance
  • Hogere verkoopcijfers
  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten
  • Hoger comfortniveau
  • Fiscaal voordeel mogelijkLED verlichting voor uw winkel

Een optimale inrichting van uw winkel nodigt uw klant uit naar binnen te komen en nog beter: te kopen. Verlichting speelt hierbij een grote rol. Creëer daarom de perfecte ambiance en zorg voor extra verkoop. Natuurlijk kijkt u ook naar de kosten. Want in een winkel brandt de verlichting vaak lang, soms zelfs dag en nacht. Onze LED verlichting zorgt voor de juiste ambiance en de laagste kosten.


Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel