De juiste sfeer voor het juiste resultaat
Starmion levert de hoogste kwaliteit sfeerverlichting. Met de LED verlichting van Starmion creëert u ieder gewenst kleur- en sfeerbeeld. Gezellig, zakelijk, of chic? Wij bieden de juiste sfeer voor het juiste resultaat.

Een flinke kostenbesparing
Reguliere sfeerverlichting is duur in aanschaf. Het verbruik is hoog. Wij, van Starmion, denken met u mee. LED verlichting bespaart tot  65% op de kosten van uw energierekening en gaan wel drie tot vijf keer langer mee!Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.
Fiscaal voordeel
Kent u de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling? Met deze regeling stimuleert de overheid maatregelen die u neemt voor een lager energieverbruik. Lees meer over de EIA-regeling.

Voordelen van LED verlichting als sfeerverlichting
  • Unieke ambiance
  • Zeer breed aanbod
  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten
  • Fiscaal voordeel mogelijkLed verlichting als sfeerverlichting

U wilt sfeer creëren, een bepaald gevoel overbrengen. Natuurlijk zijn uw bedrijfspand en uw inrichting dan van groot belang. Evenals uw medewerkers die uw visitekaartje zijn. Maar bedenk ook eens wat u met het licht kunt doen.  Met het juiste licht creëert u de juiste sfeer, voor elke gelegenheid. Wilt u een vriendelijke sfeer uitstralen? Of juist een zakelijke sfeer? Met LED verlichting van Starmion is alles mogelijk. Daarbij bespaart u flink op uw energiekosten.


Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel