De meeste aandacht voor uw bedrijf
Er zijn nogal wat verschillen tussen TL verlichting en LED verlichting. Maar de belangrijkste is toch wel de kwaliteit. LED verlichting straalt meer licht uit als het koud is. TL verlichting daarentegen minder. Ook is LED verlichting al gekleurd. Iedere kleur is mogelijk. Dit is ook mogelijk bij TL verlichting, maar dat gebeurt met een filter dat  licht tegenhoudt. Dat leidt tot minder lichtopbrengst en dus minder aandacht voor uw bedrijf.

Een flinke kostenbesparing
LED verlichting bespaart tot wel 65% op de kosten van uw energierekening! En omdat ze wel zes tot acht keer langer mee gaan, hoeft u ze minder vaak te vervangen. Dat is wel zo handig, want reclameverlichting hangt meestal op moeilijk bereikbare plekken.
Fiscaal voordeel
Kent u de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling? Met deze regeling stimuleert de overheid maatregelen die u neemt voor een lager energieverbruik. Lees meer over de EIA-regeling.

Voordelen van LED verlichting voor reclamedoeleinden
  • Hogere lichtopbrengst
  • Alle kleuren mogelijk
  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten
  • Fiscaal voordeel mogelijk

Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.
Led verlichting voor uw reclamedoeleinden

Opvallend, bewegend, maar vooral een blikvanger: dat moet reclame zijn voor uw bedrijf. Maar hoe doet u dat? Het antwoord is simpel. Met LED verlichting van Starmion. Uw reclameverlichting is van hoge kwaliteit en springt dus beter in het oog. Daarnaast bespaart u aanzienlijk in de kosten ten opzichte van TL verlichting.

Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel