Meer mogelijkheden met LED
Wat maakt LED dan zo waardevol voor openbare ruimtes? LED verlichting biedt veel keuze in kleurtinten en kleurweergave. Daarom is het breed inzetbaar. Het is robuust en bestand tegen mechanische trillingen. LED biedt, in tegenstelling tot conventionele verlichting, ook toepassingen voor weggeleidingssystemen, bijvoorbeeld via actieve wegmarkering.

Geen strooilicht
LED verlichting is goed regelbaar, zowel wat betreft het aan- en uitschakelen als het dimmen. Wilt u de lamp op één plek richten? Daarvoor is LED ideaal, er is bijna geen strooilicht.

Milieuvriendelijk
Natuurlijk is het van groot belang dat de verlichting energie bespaart en daardoor milieuvriendelijker is. Stapt u over op LED? Dan bespaart u zo’n 60% energie. Is de bestaande verlichting verouderd? Dan is de kans groot dat de besparing nog hoger is.


Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.
Een flinke kostenbesparing
Niet alleen het milieu is gebaat bij LED, maar ook de balans. LED verlichting heeft een lange levensduurverwachting en vergt weinig onderhoud. Het is regelbaar, daardoor valt het energieverbruik lager uit. De kosten van de aanschaf verdienen zich in ongeveer 2 tot 3 jaar terug. Afhankelijk van aantal branduren per dag.

Voordelen van LED verlichting in openbare ruimtes
  • Breed inzetbaar
  • Bestand tegen mechanische trillingen
  • Meer toepassingen
  • Regelbare lichtsterkte
  • Milieuvriendelijk
  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten


LED verlichting in openbare ruimtes

Woongebieden, verkeerswegen, stadscentra, veel openbare ruimtes hebben tegenwoordig LED verlichting. Uit diverse onderzoeken blijkt dat bewoners en verkeersdeelnemers meer tevreden zijn met LED dan met conventionele verlichting. Daarnaast is het milieu erbij gebaat en levert het een flinke besparing op.


Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel