Meer resultaat en comfort met LED
Ons assortiment kantoorverlichting is uitgebreid en vooral van hoge kwaliteit. Hierbij maken we gebruik van daglichtkleuren. Die zorgen ervoor dat uw medewerker fit en productief blijft. Onze verlichting geeft geen gevaarlijke UV-straling en infrarood straling af en is dus gezonder voor uw medewerker.

Een flinke kostenbesparing
LED verlichting bespaart tot wel 65% op de kosten van uw energierekening! En omdat ze wel drie tot vijf keer langer mee gaan, hoeft u ze minder vaak te vervangen. Ook dat betekent minder tijd en minder kosten. Onze LED lampen geven minder warmte af. Zet de airco dus gerust wat lager. Zo bespaart u energie en verhoogt u het comfort voor uw medewerker.

Fiscaal voordeel
Kent u de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling? Met deze regeling stimuleert de overheid maatregelen die u neemt voor een lager energieverbruik. Lees meer over de EIA-regeling.

Voordelen van LED verlichting op uw kantoor
  • Productievere medewerkers
  • Hoger comfortniveau
  • Gezondere werkplek
  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten
  • Fiscaal voordeel mogelijk

Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

LED verlichting voor uw kantoor

Wist u dat de productiviteit van uw werknemers fors toeneemt bij de juiste verlichting? En dat u veel geld bespaart door over te stappen naar LED verlichting van Starmion? Wilt u weten wat dat voor uw kantoor betekent? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel