Een flinke kostenbesparing
Met onze LED verlichting bespaart u tot wel 65% op uw energiekosten. En omdat ze langer meegaan, hoeft u ze minder vaak te vervangen. In de industriële sector hangt de verlichting vaak in hoge hallen, waardoor vervangen een kostbare aangelegenheid is. Onze LED verlichting gaat wel zes tot acht keer langer mee. Met de levensduur van 30.000 branduren of meer, gaan uw kosten dus aanzienlijk omlaag.

Schokbestendig en explosieveilig
LED verlichting voor de industrie moet schokbestendig en explosieveilig zijn. Onze LED verlichting voldoet aan deze eisen. Daarbij is ons hele verlichtingspakket uitgebreid getest en hanteren wij de CE, TüV en CORS-normen.
   
Goed voor het milieu
Als u de verlichting vervangt door LED verlichting van Starmion, dan maakt u echt een verschil in de uitstoot van CO2. Dit betekent namelijk een reductie van wel 60%.


Meer weten?
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Fiscaal voordeel
Kent u de Energie Investerings Aftrek (EIA) regeling? Met deze regeling stimuleert de overheid maatregelen die u neemt voor een lager energieverbruik. Lees meer over de EIA-regeling.

Voordelen voor de industriële sector

  • Lagere energiekosten
  • Lagere vervangingskosten
  • Schokbestendig en explosieveilig
  • Goed voor het milieu
  • Fiscaal voordeel mogelijk


LED verlichting voor de industriële sector

De overheid hanteert steeds strengere normen voor het energieverbruik in de industriële sector. Daarnaast is dit voor de bedrijven zelf vaak een enorme kostenpost. Het gaat namelijk vaak om grote gebouwen. Toch valt er flink te besparen. Hoe? Door de verlichting aan te passen.

Home
Over ons
Nieuws
Waarom LED
Toepassingen
Catalogus
Referenties
Contact
Industrie
Kantoor
Openbare ruimtes
Reclame
Sfeer
Winkel